1. stolnotenisový ples v Blatnom.

17.04.2012 18:58

    Pri príležitosti osláv 10. výročia vzniku STK Blatné vznikla myšlienka usporiadať stolnotenisový ples. Pre krátkosť času to bola odvaha a málo kto veril, že sa nám to podarí. Som nesmierne rád, že sme sa predsa odhodlali a na poslednú chvíľu sa pustili do toho. Základom dobrého plesu je hudba, ktorú sa nám podarilo vybaviť a nájsť vhodný(voľný) termín. Takže sme skonštatovali, že náš historicky 1. stolnotenisový ples sa pri príležitosti 10. výročia vzniku STK v Blatnom uskutoční dňa 12.2.2011. Chcem poďakovať všetkým, ktorí sa podieľali na príprave plesu(všetci sme ho poriadali po prvýkrát), ako aj sponzorom, ktorí dali hodnotné ceny do tomboly(hlavne ELSA group s.r.o a BGS technic).

Zhodli sme sa všetci a skonštatovali, že o vynikajúcu zábavu a neopakovateľnú atmosféru sa postarala hudobná skupina Tenor z Veľkých Levár, že večera bola fantastická, pre niektorých až nad ich sily a  bezstarostný priebeh nás zaväzuje, že si aspoň takýto ples ešte zaslúžime a s chuťou si ho zopakujeme znova o rok.
    Zo spomenutých vykonaných aktivít pri rekonštrukcii MKS sme sezónu začali nepripravený a bez hernej istoty, čo sa odzrkadlilo aj na výsledkoch na jeseň. Áčko začalo oslabené o Mareka Tótha, ktorý prejavil záujem hrať vyššiu súťaž (3. ligu - Stavbár Bratislava). Preto bol uvoľnený na hosťovanie. Ďalej nasledovali zdravotné problémy ako aj rodinné starosti niektorých hráčov . Jesennú bodovú stratu sme sa snažili dohnať na jar, už s pomocou mladého hráča Igora Prievozníka z Pezinka, no aj napriek záverečným víťazstvám v posledných kolách sa nám to nepodarilo. Skončili sme v 4. bratislavskej lige na predposlednom 11. mieste. Béčko sa umiestnilo na peknom 5. mieste v 6. lige a podľa hráčov v rebríčku v nasledujúcej sezóne by mohlo pomýšľať na postup do 5. ligy. Naše Céčko hrá v 7. lige  a umiestnilo sa na 8. priečke. V tomto tíme majú možnosť hrať všetci ostatní a zdokonaľovať sa. Z kapacitných dôvodov hracej miestnosti zatiaľ nie je možné vytvoriť ďalšie družstvo, aj keď ohlasy a záujem by bol. 
  V priebehu súťažného ročníka sme sa niektorí zúčastnili aj na turnajoch v Čataji a v Pezinku. Sami sme tradične usporiadali turnaj STK Blatné dňa 5.3.2011 za účasti hráčov z okolitých priateľských obcí (2.liga Pezinok a Réca, Čataj, Vinosady). 
    Výsledky:
    1. miesto-Peter Kovács(Réca)
    2. miesto-Vojtech Križanovič(Pezinok)
    3. miesto-Vojtech Horváth
 
    Chystáme ešte záver sezóny spojený s turnajom vo štvorhrách.
Na záver chcem všetkým hráčom popriať veľa síl do tréningového procesu, ako aj v samotných majstrovských stretnutiach, mnoho zdravia a viac športového šťastia a rodinnej pohody. Vždy je čo zlepšovať, prajem Vám všetkým.
 

 

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode